Fler bilder på hallen

Daniel har ju redan lagt ut lite nya bilder i smyg utan att säga till mig 🙂 Kanske lika bra annars kommer det nog inga bilder förrän om nåt år när jag är nöjd med inredingen. Så länge bloggen levar kvar får ni väl följa förändringarna. Det börjar klia i fingrarna att få börja med altanen och trädgården, det projektet kommer det en massa bilder från framöver! Altanen ska vi bygga själva. Vi träffade en snickare i måndags som ska räkna på carporten som ska byggas i vår också. Här kommer några bilder ifrån hallen som börjar komma i ordning så smått. Jag vill köpa ett ganska stort olivträd och ha i hallen bredvid ytterdörren med de har inte börjat säljas än. Dessutom brukar de vara svindyra… Jag har i alla fall varit på Blomsterlandet (www.blomsterlandet.se) och handlat lite andra fina gröna växter. Det blev Myrten och Myrsin, två enligt mig supergulliga växter. Gillar den fina stammen som får mig att drömma om en medelhavsträdgård. Det blev en citrusväxt som står i köksfönstret också men den glömde jag fota. Just nu har den två citroner, får de om det blir fler 🙂 Jag tog några fler foton på det Daniel kallar för ”Emilys altare”, dvs tavellisterna och ramarna/prylarna som jag satt upp ihallen ovanför den nyinhandlade byrån från Nordik. (Hallbänken under hatthyllan är från samma serie som byrån. Jag fastnade för de fina vita korgarna och cementskivan uppepå.) Ramarna är från IKEA och småprylarna har jag handlat på mig från lite olika små ställen. Jag älskar det fina lilla zinkhuset som jag har ett värmeljus i! I hallen har vi också en liten läshörna där vi ställt en schäslong. Jag håller på och grejar med några fina tavlor som ska upp där också, men de är inte klara. Jag lägger upp nån ny bild på dem senare. Tanken är att vi ska kunna sitta på schäslongen och läsa sagor för Lily men hittill sär det bara pappa som suttit där och läst Aftonbladet. 🙂 Jag är inte så nöjd med gardinen som jag satt upp där och har beställt en ny fin hissgardin i beige/vitt från Ellos (www.ellos.se). En likadan ska sitta i köket också. Tyvärr levereras de inte förrän 10 april så julgardinen får sitta kvar ett tag till i köket 🙂 Det gör inget för den är jättefin, jag har sytt den själv av tyget ”Staden” från Spira inreding (www.spirainreding.se). Sova-butiken (www.sova.se) hade rea så jag var där och fyndade lite Lexington-grejer. Det blev ett antal kuddfodral och en mysig pläd, bilden är tagen i arbetsrummet som inte är riktigt klart än. Det kommer bilder om ett tag.

En kommentar till “Fler bilder på hallen”

  1. Hej vännen, jag skulle surfa och kolla efter zinkhus men så kom jag in på din sida 🙂 Vad skoj!! Hoppas allt är bra med dig och familjen. Ni har ju helt underbart hus…hoppas vi ses snart. Kram från oss Annis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =