Skisser på huset

Tänkte visa lite skisser på hur det nya huset kommer att se ut. Altan kommer att byggas i vinkeln på huset. Vi får inte världens största trädgård så det är bra att det finns mycket grönområden i närheten.

2 reaktioner till “Skisser på huset”

  1. Sååå kul att kolla bilder – MEN vet ni vad jag suktar efter? En utifrån-ritning. Min otränade hjärna kan nämligen inte översätta de här left-brainer skisserna till ett hus. Finns det någon katalogbild eller ariktektskiss? // Nyfiken

  2. Jag la faktiskt upp en fasadskiss först, men Daniel övertalade mig att ta bort den. 🙂 Han tyckte att det skulle vara lite hemligt så att det blir mer spännande att följa bildern aoch se hur huset växer fram. Så du får ha lite tålamod… 😉 …eller muta mig med något så att jag mailar dig en skiss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 11 =